T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / TALAS - CEMİL BABA ORTAOKULU

ORTAK SINAVLAR

Sayın, velilerimiz ve öğrencilerimiz;

30/10/2023-12/11/2023  tarihleri arasında okulumuzun tamamında 1.DÖNEM 1. ORTAK YAZILILAR YAPILACAKTIR. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. 

Sınavlarla ilgili olarak,

1-           Aynı gün tüm öğrencilerimiz bir ya da iki dersten ortak sorularla yazılı olacaklar.

2-           Ders/ ya da derslerin sınav tarihleri sınıf gruplarimizda paylaşilmis olup  e okula da girişi yapilmistir. Hangi kazanımlardan kaçar tane soru sorulacağı ile ilgili bilgileri ders öğretmenlerimiz  bilgilendirme yapacaktır.

3-           Öğrencimizin olası sınava girmemesi durumunda mazeretini beş gün içinde okul idaremize yazılı olarak bildirmekle velilerimiz sorumludur. Mazereti geçerli sayılmayan ve mazeretini beş gün içinde bildirmeyen öğrencilerimiz sınava mazeretsiz olarak girmedi sayılacak.

4-           Okulumuzun yaptığı tüm sınavlarda sorular; açık uçlu veya kısa cevaplı sorulardan oluşacaktır.

5-           Türkçe ve İngilizce derslerimizde sınavlar üç bölümden oluşacak ve yazılı notu ortalamalar alınarak (yazılı sınavın %50si+ konuşma sınavının %25i + Dinleme sınavının %25i ) tek not olarak e okul sistemine girilecektir.

6-           Türkçe dersinden 70 ve diğer tüm derslerden ortalaması 50 den aşağı olan öğrenciler yıl sonunda başarısız sayılacaklardır.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.10.2023 - Güncelleme: 12.03.2024 17:05 - Görüntülenme: 165
  Beğen | 0  kişi beğendi