Mrt

İnsana dünyaya gelirken yüklenmiş olan sorumluluğu bütün ciddiyetiyle algılamış, hayatı bu sorumluluk bilinci ve hesap verecek olmanın kaygısıyla büyük bir ciddiyetle yaşamış ve öylece sessizce göç etmiş derin fikirli, güzel insan. Mekanın cennet olsun.

VATANSEVERLİK KONULU ERVA RESİM SERGİMİZ

Ock

OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTIMIZ ÇERÇEVESİNDE OKULUMUZ PROBLEMLERİ GÖRÜŞÜLMÜŞ DAHA GÜVENLİ VE SAĞLIKLI EĞİTİM İÇİN ORTAK AKILLA AKARARLAR ALINMIŞTIR.

Rauf Denktaş'ı Anıyoruz...

ÇEDES ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR

2023 LGS  İLE NİTELİKLİ OKUL VE SINIFLARA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

Mrt

Ock

Değerler Eğitimi Panosu çalışmasındaki emeklerinden dolayı Teknoloji-Tasarım dersi öğretmenimiz ve aynı zamanda  Okul Değerler Eğitimi Koordinatörümüz              Semahat Çelik ´e ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

OKULUMUZ MATEMATİK ÖĞRETMENİ VURAL KARAMERCAN ÖĞRENCİLERİN MATEMATİK DERSİNE OLAN TUTUMLARINDA OLUMLU ETKİ GELİŞTİRMEK AMACIYLA OKULUMUZ İKİNCİ KATTA BULUNAN  KORİDORU; ASAL SAYILAR,ÇARPANLAR,CEBİRSEL İFADELER,ÖZDEŞİKLER,PİSAGOR TEOREMİ,EŞLİK VE BENZERLİK ,DENKLEMLER... GÖRSELLERİ İLE DONATARAK MATEMATİK SOKAĞI HALİNE GETİRMİŞTİR.VURAL ÖĞRETMENİMİZE VE ONA YARDIMINI ESİRGEMEYEN TEKNOLOJİ-TASARIM DERSİ ÖĞRETMENİMİZ SEMAHAT ÇELİK´E TEŞEKKÜR EDERİZ.