Sami AYDIN - Okul Müdürü

Sami AYDIN

10.02.1973/.

ÖZGEÇMİŞİ:

“1973 yılında Kayseri´de doğdu. İlkokulu Kirazlı Köyü’nde , Orta ve Lise öğrenimi Yahyalı İmam Hatip lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimini Atatürk üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde bitirdi. 1995 yılında Adıyaman Olgunlar Köyü’nde Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni olarak görevine başladı. Sonrasında  ise sırası İle ; Adıyaman Merkez Mehmet Akif Ersoy ilkokulu, Kayseri ili Yeşilhisar ilçesi Musahacılı İlkokulu ve ortaokullarında idareci olarak, Kayseri ili Talas ilçesi Durak Hava Demir ilkokulunda sınıf Öğretmeni olarak çalıştıktan sonra Talas ilçesi Cemil Baba İlkokuluna idareci olarak atandı. Toplamda eğitim öğretim süreçlerinin içinde 23 yıldır aktif olarak  çalışmaktadır. Üniversite hayatında öğrenci temsilciliği, Öğretmenlik hayatında öğrencilerinin ve vatandaşların gönüllerine dokunacak pek çok proje içinde aktif olarak görev almış, bu görevleri başarı ile tamamlayarak  amirleri tarafından ödüllendirilmiştir. Türkiye’ nin Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri konularında çalışmalar yaparak ; eğitim paydaşlarına ve  yetkili makamlara ulaştırmıştır.

Hayatı boyunca; yüksek görev sorumluluğu, adalet, samimiyet, dürüstlük ve  muhataplarının memnuniyeti konularını her zaman temel ilke olarak  gördü. Evli ve iki çocuk babasıdır.”